Kvalitet, Service, Utbud

Uppgradering Sniper

Skjut längre och rakare med rätt uppgraderingar:

Vill du uppgradera ditt fjäderdrivna snipergevär hittar du alla uppgraderingsdelar du behöver hos oss på Frysen Airsoft. För att hitta rätt uppgraderingsdelar måste du först veta vilket system din modell bygger på. I vårt sortiment hittar du delar till de mest populära systemen: VSR-10, Marui L96 och Type 96. 

VSR-10, som är det vanligaste systemet, används i många olika modeller och av många tillverkare. Tokyo Marui, som även har designat systemet, har flera modeller som använder det här systemet men även Maple Leaf och Well använder det här populära systemet i många av sina gevär. 

Du hittar även delar till andra populära airsoft snipers som WELL Type96, Silverback SRS och TAC41.  

Utforska vårt utbud av delar till prickskyttegevär och uppgradera ditt gevär idag. 

Färg

Tillverkare

Uppgradera mera!   

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag. 

Drift & produktion: Wikinggruppen