Kvalitet, Service, Utbud

Övriga modeller

Skjut längre och rakare med rätt uppgraderingar:

Vill du uppgradera ditt fjäderdrivna snipergevär hittar du alla uppgraderingsdelar du behöver hos oss på Frysen Airsoft. För att hitta rätt uppgraderingsdelar måste du först veta vilket system din modell bygger på. I vårt sortiment hittar du delar till de flesta populära modellerna på marknaden som bland annat Silverback SRS, Silverback HTI och Silverback TAC41. 

Utforska vårt utbud av delar till prickskyttegevär och uppgradera ditt gevär idag. 

Uppgradera mera!   

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag. 

Drift & produktion: Wikinggruppen