Kvalitet, Service, Utbud

Precisionspipor

Skjut längre och rakare med rätt uppgraderingar:

Hos oss hittar du alla delar du behöver för att lyckas med uppgradering av ditt prickeskyttegevär. I den här kategorin hittar du precisionspipor som passar extra bra till snipermodeller. Dessa pipor har en mindre diameter än originalpipor vilket ger ökad precision och utgångshastighet. Vi rekommenderar att du även byter till ett nytt hop-up gummi i samband med att du byter pipa för bästa prestanda.  

Utforska vårt utbud av delar till prickskyttegevär och uppgradera ditt gevär idag. 

Tillverkare

Uppgradera mera!   

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag. 

Drift & produktion: Wikinggruppen