Kvalitet, Service, Utbud

Type 96

Skjut längre och rakare med rätt uppgraderingar:

Vill du uppgradera ditt fjäderdrivna snipergevär hittar du alla uppgraderingsdelar du behöver hos oss på Frysen Airsoft. För att hitta rätt uppgraderingsdelar måste du först veta vilket system din modell bygger på. I den här kategorin hittar du delar till systemet Type96 som används i många modeller från populära tillverkare som WELL. Behöver du hjälp att hitta delar till din modell? Kontakta oss så guidar vi dig till rätt uppgraderingsdelar.

Färg

Tillverkare

Uppgradera mera!   

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag. 

Drift & produktion: Wikinggruppen