Kvalitet, Service, Utbud

ASG CZ SP-01 ACCU GBB CO2

Artnr: 19015
3 999 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper

CZ SP-01 ACCU kanske ser ut som sina föregångare på många sätt, men med ACCU´n är det detaljerna som räknas. Flera uppgraderingar har gjorts vilket gör att denna pistolen verkligen sticker ut ur mängden!

De gummerande greppen på pistolen har bytts ut mot svarta aluminium grepp. De har en slät yta men de hårda konturerna säkerställer ändå ett säkert grepp. Är man inte nöjd med greppfunktionerna så finns det grepp-tejp inkluderat i paketet.

ASG har också bytt ut avtryckaren mot en ny SA (single action) avtryckare i rostfritt stål som inte bara ser bättre ut utan också förbättrar känslan i avtryckaren och ger en tydligare reset. Den raka designen på avtryckaren ger bättre kontakt mot fingret vilket i sin tur leder till snabbare och mer precisa skott.

ACCU´n leveraras med tävlingssikten både fram och bak som ger skytten en bättre siktbild. Det främre siktet är fiberoptiskt vilket gör det enklare att se i svagt ljus. Det bakre siktet är ställbart i höjd. SP-01 originalsikten finns också med i paketet för att göra användning av olika hölster enklare.

Den rundade hammaren har bytts ut mot en mindre och fyrkantig tävlingshammare. Den mindre designen håller nere vikten, hjälper till för en förbättrad avfyrning och gör den bakre profilen mindre.

Ytterpipan, "recoil spring guiden" och pipbushingen har alla bytts ut mot delar i stål. Detta gör, förutom att ge pistolen bättre hållbarhet, att pistolen känns mer balanserad och mer lik sin verkliga motsvarighet.
Pipbushingen är customdesignad av CZ.

ACCU´n kommer standard med ett CO2 magasin vilket ger en hård och realistisk rekyl. Greengas magasin säljs separat men rekommenderas inte i kallare temperaturer. För den optimala rekylen och den mest realistiska upplevelsen rekommenderas CO2 magasinen.

ActionSportGames är ett danskt företag som erbjuder alla produkter en airsoftare behöver i varierande prisklasser. De håller licenser för flera stora företag som till exempel CZ, B&T och HERA ARMS.

Läs mer
Stäng
Vikt1138g
Längd210mm
Utgångshastighet (0,20g)100m/s
Hop UpJusterbar
Innerpipa (längd)112mm
Innerpipa (diameter)-
Gänga (ytterpipa)Ingen gänga
Magasinkapacitet26 kulor
MagasintypASG CZ Shadow
AmbidextriösNej
MaterialMetall
Rekommenderad kulvikt0.25g
BlowbackJa
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen