Kvalitet, Service, Utbud

Gasdrivna Hagelgevär

Det Ultimata Airsofthagelgeväret 

Gasdrivna airsofthagelgevär är det mest realistiska alternativet på marknaden idag. Istället för att du manuellt spänner en mekanism, som på de fjäderdrivna alternativen, använder dessa modeller ett gassystem för att skjuta kulorna. De flesta gasdrivna hagelmodellerna kan skjuta hela 6 kulor per gång vilket avsevärt ökar prestandan i förhållande till enklare fjädermodeller.  I vårt sortiment hittar du kvalitetsmodeller från Tokyo Marui men också prispressade hagelgevär från tillverkaren Golden Eagle. 

Oavsett vilken modell du fastnar för lovar vi att din airsoftupplevelse kommer tas till nya höjder! 

 

Färg

Tillverkare

Funktion

Tillbehör Förhöjer Upplevelsen – Utforska Vårt Urval Under 'Relaterade Produkter  

När du köper ett hagelgevär, kom ihåg att kulor, gas och patroner vanligtvis inte ingår. Hitta de bästa tillbehören för ditt gevär under "relaterade produkter" för en komplett spelupplevelse. Hittar du inte exakt det du söker? Inga problem, fråga vårt kunniga team och få rekommendationer om vad som passar till just din modell. 

Frysen Airsoft - Sveriges Bredaste Utbud av Hagelgevär i Alla Prisklasser  

Utforska vårt omfattande sortiment och hitta det perfekta hagelgeväret för din spelstil och budget. Vi erbjuder högkvalitativa alternativ för både nybörjare och erfarna spelare. Med Frysen Airsoft tar du din airsoft-upplevelse till nya höjder. 

Drift & produktion: Wikinggruppen