Kvalitet, Service, Utbud

Prickskyttegevär

Maximera Din Precision med Vårt Breda Utbud av Prickskyttegevär på Frysen Airsoft 

Utforska bredden av prickskyttegevär i Svergies största utbud hos Frysen Airsoft. Vi erbjuder en mångsidig kollektion av airsoftsnipers, modeller som passar både nybörjare och erfarna airsoftspelare. Vad som verkligen sätter våra prickskyttegevär isär är deras olika drivsystem, och vi har fjäderdrivna, gasdrivna, och eldrivna modeller för att passa alla preferenser. 

Fjäderdrivna Prickskyttegevär: Våra fjäderdrivna modeller kräver en mantelrörelse för att spänna fjädern innan du avfyrar, vilket ger en autentisk känsla av ett riktigt prickskyttegevär. Drivmässigt är detta de enklaste modellerna men samtidigt de med flest möjligheter till vidare uppgraderingar för ökad utgångshastighet och räckvidd. Fjäderdrivna airsoftsnipers finns i flera modeller men några av de mest populära är L96, VSR-10, M40A3 och Desert Tech SRS. 

Gasdrivna Prickskyttegevär: Få en kraftfull prestanda med våra gasdrivna alternativ som använder Greengas eller Co2 för att leverera tryck för varje skott. Fördelen med gasdrivna prickskyttegevär är att mantelrörelsen är betydligt lättare än på de fjäderdrivna modellerna. Det finns även semi-automatiska prickskyttemodeller som drivs på gas. Vi har flera populära modeller i vårt utbud som Scar H MK20, SR25 M110 och HK PSG1. 

Eldrivna Prickskyttegevär: För en smidig och pålitlig skjutupplevelse, välj våra eldrivna modeller som drivs av en elmotor och uppladdningsbara batterier. Detta är de mest användarvänliga modellerna med en uppsjö av tillbehör och uppgraderingsdelar på marknaden. I denna kategori hittar du omåttligt populära modeller som SVD, Barrett M82A1, AR308 och SR25. 

 

Färg

Tillverkare

Funktion

Sveriges Största Utbud av Världens Mest Populära Airsofttillverkare

Här hittar du Sveriges mest kompletta utbud av airsoftmodeller! Vi är stolta över att erbjuda det bredaste utbudet av airsoftvapen från ledande varumärken som ARES, VFC, WELL, Tokyo Marui, LCT, Silverback, Cyma. Oavsett vilken prisklass du letar i kommer du hitta ett prickskyttegevär som passar dig. Behöver du hjälp att hitta en modell som passar dig? Tveka inte att höra av dig till oss så får du rådgivning av vår kunniga personal! 

"Vilka tillbehör behöver jag?"

Observera att kulor, gas, Co2 eller batterier vanligtvis inte ingår och måste köpas separat. Utforska vårt sortiment och hitta de bästa tillbehören under "relaterade produkter" för varje individuellt gevär. På Frysen Airsoft erbjuder vi Sveriges bredaste sortiment av prickskyttegevär i alla prisklasser. Höj din spelupplevelse och precision med våra kvalitetsvapen. 

Uppgradera mera!  

Förutom vårt imponerande utbud av airsoftsnipers erbjuder vi också ett omfattande sortiment av tillbehör och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra din modell. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.   

Välkommen till Frysen Airsoft, din butik för airsoftsnipers samt all den utrustning och support du behöver för att lyckas i ditt airsoftspelande. Utforska vårt sortiment idag och hitta det perfekta vapnet och tillbehören som passar just dina behov. 

Drift & produktion: Wikinggruppen