Kvalitet, Service, Utbud

Fjäderdrivna Prickskyttegevär

Fjäderdrivna Airsoftsnipers: Precision, prestanda och driftsäkerhet.

Utforska vårt omfattande sortimentet av prickskyttegevär i Sveriges största utbud hos Frysen Airsoft. Vi erbjuder en mångsidig kollektion av airsoftsnipers, med modeller som passar både nybörjare och erfarna airsoftspelare.

Våra fjäderdrivna modeller kräver en mantelrörelse för att spänna fjädern innan du avfyrar, vilket ger en autentisk känsla av ett riktigt prickskyttegevär. Drivmässigt är dessa modeller de enklaste, men samtidigt erbjuder de flest möjligheter till uppgraderingar för ökad utgångshastighet och räckvidd. Fjäderdrivna airsoftsnipers finns i flera modeller, och några av de mest populära inkluderar Sako TRG M10, L96, VSR-10, M40A3 och Desert Tech SRS.

Vi på Frysen Airsoft siktar på att erbjuda prickskyttegevär av hög kvalite som möter och överträffar dina förväntningar. Utforska vårt sortiment idag och ta din airsoftupplevelse till nästa nivå med våra pålitliga och effektiva fjäderdrivna prickskyttegevär.

Färg

Tillverkare

Funktion

Sveriges Största Utbud av Världens Mest Populära Airsofttillverkare

Här hittar du Sveriges mest kompletta utbud av airsoftmodeller! Vi är stolta över att erbjuda det bredaste utbudet av airsoftvapen från ledande varumärken som ARES, VFC, WELL, Tokyo Marui, LCT, Silverback, Cyma. Oavsett vilken prisklass du letar i kommer du hitta ett prickskyttegevär som passar dig. Behöver du hjälp att hitta en modell som passar dig? Tveka inte att höra av dig till oss så får du rådgivning av vår kunniga personal! 

"Vilka tillbehör behöver jag?"

Utforska vårt sortiment och hitta de bästa tillbehören under "relaterade produkter" för varje individuellt gevär. På Frysen Airsoft erbjuder vi Sveriges bredaste sortiment av prickskyttegevär i alla prisklasser och alla tillbehör som förhöjer din spelupplevelse. Vare sig du letar efter sikte, bipods, vapenväskor eller kvalitétskulor hittar du allt du behöver hos Frysen Airsoft. Utforska vårt utbud idag!

Uppgradera mera!  

Förutom vårt imponerande utbud av airsoftsnipers erbjuder vi också ett omfattande sortiment av tillbehör och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra din modell. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.   

Välkommen till Frysen Airsoft, din butik för airsoftsnipers samt all den utrustning och support du behöver för att lyckas i ditt airsoftspelande. Utforska vårt sortiment idag och hitta det perfekta vapnet och tillbehören som passar just dina behov. 

Drift & produktion: Wikinggruppen