Kvalitet, Service, Utbud

Gasdrivna Prickskyttegevär

Gasdrivna airsoftsnipers: Realism Möter Precision

Utforska vårt omfattande sortimentet av prickskyttegevär i Sveriges största utbud hos Frysen Airsoft. Vi erbjuder en mångsidig kollektion av airsoftsnipers, med modeller som passar både nybörjare och erfarna airsoftspelare. 

Gasdrivna gevär erbjuder en upplevelse som kombinerar autentiskt utseende, känsla och funktion. Våra gasdrivna airsoftsnipers drivs av antingen Greengas eller Co2 och återger en realistisk rekyl vid varje skott. Designade för den mer erfarna användaren, kräver dessa vapen mer vård och expertis än exempelvis fjäderdrivna modeller. 

 

Färg

Tillverkare

Funktion

Välkända Modeller från Populära Tillverkare

I vårt utbud hittar du flera populära och välkända gasdrivna airsoftsnipers som Scar H, SR25 M110 och H&K PSG1. Samtliga modeller är tillverkade av några av branschens mest pålitliga tillverkare som Umarex, VFC och KJW. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta gasdrivna snipergeväret för dig i Sveriges bredaste utbud av modeller i alla prisklasser. 

Uppgradera mera!  

Förutom vårt imponerande utbud gasdrivna airsoftgevär erbjuder vi också ett omfattande sortiment av tillbehör och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

Glöm inte dina tillbehör  

Hos oss hittar du alla nödvändiga tillbehör till ditt nya gevär. Oavsett om du behöver green gas, kulor, silikonspray eller extra magasin så hittar du det på vår hemsida. Du hittar rekommenderade produkter under varje enskild produkt men behöver du ytterligare hjälp finns vårt kunniga team redo för att svara på dina frågor sju dagar i veckan. Ring eller maila oss så hjälper vi dig med rätt tillbehör till din modell. 

Drift & produktion: Wikinggruppen