Kvalitet, Service, Utbud

Scorpion EVO 3 A1 M95 version

Artnr: 17832
6 299 kr
Färg:
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper

ActionSportGames flaggskeppsmodell, CZ Scorpion EVO 3 A1.

Denna modell tillverkas direkt av ASG i danmark under licens från tjeckiska CZ. De har tagit fram en autentisk airsoftversion som känns så lik originalet det bara går att komma.

Geväret har flera tekniska funktioner som bland annat ett intergrerat mosfet som ger en snabb avtryckarrespons, ”rate of fire” och burstfunktion. Mosfetet styr även gevärets sista skott spärrs funktion. Detta betyder att när magasinet är tomt kommer geväret att sluta skjuta. Då måste du byta till ett magasin med kulor i och trycka ner sista skott spärren på sidan av geväret innan du kan skjuta igen. Precis som på en riktig CZ Scorpion Evo!

Detta är den senaste utgåvan av EVO´n med en ny uppdaterad ECU (electronic control unit), förstärkt gearboxskal samt CNC-frästa kuggar.

Geväret har även ”Quick Change Spring” vilket betyder att du enkelt byter fjäder utan att ta isär de interna delarna. Du plockar bara av kolven och trycker ut springguiden med hjälp av en insektsnyckel, byter fjäder och monterar tillbaka springguide och kolv. Detta tar mindre än 60 sekunder.

ActionSportGames är ett danskt företag som erbjuder alla produkter en airsoftare behöver i varierande prisklasser. De håller licenser för flera stora företag som till exempel CZ, B&T och HERA ARMS.

 

Läs mer
Stäng
Vikt2300g
Längd425mm
Utgångshastighet (0,20g)95m/s
Hop UpJusterbar
Innerpipa (längd)208mm
Innerpipa (diameter)-
Rate of Fire-
Gänga (ytterpipa)-
BatterikontaktDeans
Rekommenderat batteri11.1V Li-Po/Li-On
Magasinkapacitet75 kulor
MagasintypASG CZ Scorpion EVO
Quickspringchange funktionJa
MosfetJa
AmbidextriösJa
RekylsystemNej
MaterialPolymer
Rekommenderad kulvikt0.25g
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen