Kvalitet, Service, Utbud

Krytac

Krytac: Airsoftgevär med Kvalitetsstämpel hos Frysen Airsoft 

Krytac, en amerikansk airsofttillverkare och dotterbolag till KRISS Group, är idag synonymt med överlägsen prestanda och kvalitet inom airsoftvärlden. På Frysen Airsoft är vi stolta över att erbjuda deras imponerande sortiment av airsoftgevär som har vunnit hjärtan över hela världen. 

Utforska Krytac's Airsoftvärld hos Frysen Airsoft: 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du hela Krytacs modellutbud. Vi på Frysen älskar kvalité och rekommenderar Krytacs modeller till både nya och rutinerade spelare! Kontakta oss för mer information eller upptäck vårt sortiment idag. 

Färg

Tillverkare

Brett Sortiment av M4 / AR15 Modeller: 

I Krytacs utbud av airsoftmodeller hittar vi deras välkända PDW, CRB och SPR modeller. Samtliga modeller bygger på samma tillförlitliga grund med förstärkta interna delar och stryktåligt yttre. 

KRISS Vector: 

Krytac tillverkar också en rad spännande KRISS Vector-modeller. Dessa modeller håller samma kvalité som sina välkända AR15-modeller men med den unika designen från en Kriss Vector 

Licensierade Modeller från Kända Vapentillverkare: 

Krytac samlar några av branschens mest prestigefyllda namn inklusive WarSport Industries, BARRETT och SilencerCO och producerar deras modeller för airsoftmarknaden. Dessa vapen är noggrant utformade för att efterlikna originalen. 

Drift & produktion: Wikinggruppen