Kvalitet, Service, Utbud

Krytac Trident Mk2 SPR/PDW Black

Artnr: 22805
9 999 kr
Färg:
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper

I Krytacs Bundle kit får du en Krytac SPR + hela övre receivern till en Krytac PDW. Den övre recivern levereras komplett med både innerpipa och hop up. Du behöver alltså endast slå ur en sprint för att byta. Detta kitet är perfekt för dig som ofta byter mellan olika banor och inte vill köpa mer än ett gevär.

Både den långa och korta recievern kommer med en moder Keymod-handguards som har en lägre vikt än äldre RIS-system. Här fäster du istället dina tillbehör och railbitar där du behöver dem.

Externt är alla Krytacs gevär tillverkade i realistiska materialval så som metall och stryktålig polymer. Detta gör att de både känns väldigt gedigna och tål att spelas med!

Andra funktioner som finns på alla Krytacs modeller är ambidextriösa eldväljare. Geväret passar alltså lika bra för vänsterhänta som hägerhänta.

Gevären har en rejäl kolv med plats för stora batterier och är givetvis ställbar i längd. De har även ett rakare pistolgrepp som ger en skönare skjutställning.

Internt har de valt en förstärkt gearbox med flera uppgraderade delar som exempelvis high-tourque-kuggar i stål, ståltandad pistong, intergrerat mosfet och en 30K high-tourque motor. Utöver detta har alla gevär en modern rotary Hop-up som är enkel att ställa in och ställer inte om sig själv. Alla gevär har också en uppgraderad innerpipa (6.05mm) som ger bra precision även på längre avstånd.

Krytac är en amerikansk tillverkare som har fokuserat på gevär med både hög intern och extern kvalité. Deras gevär håller extremt hög standard och är det märket i vårt sortiment som har absolut lägst antal garantifel! Du får alltså ett gevär som kommer fungera klockrent direkt ur lådan utan att några andra uppgraderingar behövs.

Vi på Frysen rekommenderar varmt alla Krytacs modeller till både nya och rutinerade spelare!

 

Läs mer
Stäng
Vikt2700g
Längd863mm
Utgångshastighet (0,20g)120m/s
Hop UpJusterbar
Innerpipa (längd)416mm
Innerpipa (diameter)6.05mm
Rate of Fire20+ RPS
Gänga (ytterpipa)-14mm
BatterikontaktTamiya liten
Rekommenderat batteri7.4V Li-Po/Li-On
Magasinkapacitet300 kulor
MagasintypM4
Quickspringchange funktionNej
MosfetJa
AmbidextriösJa
RekylsystemNej
Gearbox versionV.2
MaterialMetall & Polymer
Rekommenderad kulvikt0.25g
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen