Kvalitet, Service, Utbud

P90

FN P90: Ett Världsberömt Vapen från FN Herstal

FN P90 är en välkänd modell som har gjort sitt avtryck både i TV- och spelvärlden. P90 tillverkades för att användas tillsammans med den lika berömda pistolen Five-seven av den belgiska vapentillverkaren FN Herstal. Vårt utbud inkluderar idag modeller från kända märken som Cybergun, Krytac och Cyma, så du kan hitta de bästa alternativen för dina airsoft-behov.

Färg

Tillverkare

En mångsidig modell för alla situationer 

Den korta och kompakta formen gör P90´n idealisk för olika spelstilar. Det korta formatet gör modellen perfekt i CQB-miljöer där utrymmet är trångt. Den långa innerpipan gör dock att P90 passar perfekt även på längre avstånd och på större airsoftarenor. 

Uppgradera mera! 

Förutom vårt imponerande utbud av elekriska airsoftvapen erbjuder vi också ett omfattande sortiment av tillbehör och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra din modell. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

Välkommen till Frysen Airsoft, din butik för elektriska airsoftvapen samt all den utrustning och support du behöver för att lyckas i ditt airsoftspelande. Utforska vårt sortiment idag och hitta det perfekta vapnet och tillbehören som passar just dina behov. 

Drift & produktion: Wikinggruppen