Kvalitet, Service, Utbud

Scar

Utforska FN Scar-serien: Moderna automatkarbiner i flera varianter

FN Scar är en modern modellserie som tillverkas av det belgiska företaget FN Herstal. Dessa gevär delas in i två huvudkategorier, Scar L (Light) och Scar H (Heavy), vilket refererar till den specifika kaliber (5.56 eller 7.62) som vapnet använder. 

I vårt utbud hittar du elektriska scar-modeller av absoluta toppkvalité men även instegsmodeller som är snälla för plånboken. Oavsett prisklass kommer du få ta del av flera funktioner du enbart hittar på moderna airsoftgevär som exempelvis fällbar och ställbar kolv.

Färg

Tillverkare

Funktion

Världens Mest Populära Tillverkare av Eldrivna Airsoftgevär

Hos Frysen Airsoft hittar du FN Scar airsoftgevär från kända tillverkare. Vi erbjuder ett brett utbud av Scar-modeller från flera tillverkare inklusive Tokyo Marui, Classic Army, Ares, Cybergun och många fler. 
Vårt mål är att förse dig med de bästa modellerna och de passande tillbehören så att du kan fokusera på det roliga, spelandet!” Oavsett om du är intresserad av en Scar L eller Scar H-modell, så hittar du din nya modell hos Frysen Airsoft.

Uppgradera mera! 

Förutom vårt imponerande utbud av elekriska airsoftvapen erbjuder vi också ett omfattande sortiment av tillbehör och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra din modell. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

Välkommen till Frysen Airsoft, din butik för elektriska airsoftvapen samt all den utrustning och support du behöver för att lyckas i ditt airsoftspelande. Utforska vårt sortiment idag och hitta det perfekta vapnet och tillbehören som passar just dina behov. 

Drift & produktion: Wikinggruppen