Kvalitet, Service, Utbud

SMG´s

Sub Machine Guns - Upptäck vårt utbud av modeller! 

Om du letar efter en kompakt airsoftmodell där lätt vikt och smidighet är av yttersta vikt, har du kommit till rätt plats. I denna kategori erbjuder vi ett omfattande urval av högkvalitativa modeller från välkända tillverkare, inklusive H&K MP7, H&K MP5, FN P90, Kriss Vector och SIG SAUER MPX.  

Färg

Tillverkare

Funktion

Vi har modeller från världens ledande märken 

Våra modeller är tillverkade av några av de mest ansedda namnen på marknaden, såsom Krytac, VFC, KWA och LCT. Oavsett om du letar efter en modern modell med integrerat railsystem för att enkelt montera olika tillbehör eller en enklare variant, så har vi något som kommer att motsvara dina krav och förväntningar. 

Uppgradera mera! 

Förutom vårt imponerande utbud av modeller av airsoftvapen erbjuder vi också ett omfattande sortiment av tillbehör och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

Välkommen till Frysen Airsoft, din butik för kvalitativa airsoftvapen samt all den utrustning och support du behöver för att lyckas i ditt airsoftspelande. Utforska vårt sortiment idag och hitta det perfekta vapnet och tillbehören som passar just dina behov. 

Drift & produktion: Wikinggruppen