Kvalitet, Service, Utbud

Steyr Aug

Steyr AUG: Österrikes Ikoniska Vapenmodell

Steyr, den välkända österrikiska vapentillverkaren, är mest känd för sin AUG-modell. AUG är en distinkt modell som väcker starka känslor, älskad av vissa och ogillad av andra. Modellen är en så kallad "bullpup"-modell där magasinet sitter bakom avtryckaren. Steyr erbjuder ett varierat utbud av AUG-varianter, inklusive AUG A1, AUG A2 och AUG A3. 

AUG-modeller: Funktioner och Anpassningsmöjligheter

De olika varianterna har olika funktioner. I vårt breda utbud av AUG-modeller hittar du dels varianter med topprail för montering av olika sikten, andra modeller kan ha fasta optiska sikten med förstoring som passar perfekt för skytte på lite längre håll. De flesta modeller har ett fällbart främre grepp men vissa AUG-modeller har istället en modern handguard med railsystem för montering av egna tillbehör. 

Gemensamt för alla AUG-modeller är en lång innerpipa som ger god precision på längre avstånd samtidigt som profilen på geväret blir förvånansvärt litet. En perfekt allroundmodell helt enkelt!

 

Färg

Tillverkare

Funktion

Unik design 

Steyr AUG, känd för sin unika design och prestanda, utmärker sig på många sätt. En av de mest iögonfallande aspekterna är dock dess avsaknad av en traditionell eldväljare. Istället för att ha en separat säkrings- eller eldväljarvred, använder AUG ett intelligent system som anpassar sig till avtryckarens tryck. Detta innebär att användaren kan byta mellan enkelskott och automateld genom att justera trycket på avtryckaren.  

Hos oss hittar du flera modeller som produceras under licens av danska företaget ActionSportGames, samt andra högkvalitativa alternativ från tillverkare som Army Armament. Utforska vårt sortiment för att hitta din nästa ögonsten! 

Uppgradera mera! 

Förutom vårt imponerande utbud av elekriska airsoftvapen erbjuder vi också ett omfattande sortiment av tillbehör och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra din modell. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

Välkommen till Frysen Airsoft, din butik för elektriska airsoftvapen samt all den utrustning och support du behöver för att lyckas i ditt airsoftspelande. Utforska vårt sortiment idag och hitta det perfekta vapnet och tillbehören som passar just dina behov. 

Drift & produktion: Wikinggruppen