Kvalitet, Service, Utbud

Krytac Warsport LVOA-C FG

Artnr: 24111
7 599 kr
Ord. 9 499 kr. Du sparar 1 900 kr (20%)
Färg:
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper

En LVOA från Krytac licensierad via Warsports med alla symboler och markeringar du hittar på deen verkliga motsvarigheten. En snygg och unik design med en lång "wire-cutter" handguard. För att montera grepp och andra tillbehör behöver du först fästa railbitar som säljs separat.

Externt är alla Krytacs gevär tillverkade i realistiska materialval så som metall och stryktålig polymer. Detta gör att de både känns väldigt gedigna och tål att spelas med!

Andra funktioner som finns på alla Krytacs modeller är ambidextriösa eldväljare. Geväret passar alltså lika bra för vänsterhänta som hägerhänta.

Gevären har en rejäl kolv med plats för stora batterier och är givetvis ställbar i längd. De har även ett rakare pistolgrepp som ger en skönare skjutställning.

Internt har de valt en förstärkt gearbox med flera uppgraderade delar som exempelvis high-tourque-kuggar i stål, ståltandad pistong, intergrerat mosfet och en 30K high-tourque motor. Utöver detta har alla gevär en modern rotary Hop-up som är enkel att ställa in och ställer inte om sig själv. Alla gevär har också en uppgraderad innerpipa (6.05mm) som ger bra precision även på längre avstånd.

Krytac är en amerikansk tillverkare som har fokuserat på gevär med både hög intern och extern kvalité. Deras gevär håller extremt hög standard och är det märket i vårt sortiment som har absolut lägst antal garantifel! Du får alltså ett gevär som kommer fungera klockrent direkt ur lådan utan att några andra uppgraderingar behövs.

Vi på Frysen rekommenderar varmt alla Krytacs modeller till både nya och rutinerade spelare!

Läs mer
Stäng
Vikt2800g
Längd830mm
Utgångshastighet (0,20g)120m/s
Hop UpJusterbar
Innerpipa (längd)387mm
Innerpipa (diameter)6.05mm
Rate of Fire20+ RPS
Gänga (ytterpipa)-14mm
BatterikontaktDeans
Rekommenderat batteri7.4V Li-Po/Li-On
Magasinkapacitet300 kulor
MagasintypM4
Quickspringchange funktionNej
MosfetJa
AmbidextriösJa
RekylsystemNej
Gearbox versionV.2
MaterialMetall & Polymer
Rekommenderad kulvikt0.25g
Recensioner
Ett bastant vapen som skjuter med riklig kraft. Vapnet är, inte förvånande, tyngre än vanligare polymer gevär, vilket för mig är ett plus då det ger en mer genuin och stadig känsla.

Lägg märke till att batteriutrymmet kan vara lite knappt för ditt batteri. Jag personligen använder ett SP LiPo 11.1V 1300mAh 20C Nunchuck batteri, men även ASGs mindre kraftfulla 3-delade LiPo 9.9V 1000mAh fungerar bra.

Notera även att magasinet som medföljer gillar att darra när det sitter i, Krytacs egna magasin sitter förmodligen bättre.
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen