Kvalitet, Service, Utbud

M4

M4 och AR15 Airsoftvapen: Sveriges bästa utbud! 

M4 och AR15 representerar den mest omfattande produktkategorin inom airsoft idag. Dessa vapenmodeller är välkända för sin militära bakgrund och har blivit ikoniska i både film och spel. Hos Frysen Airsoft erbjuder vi ett brett utbud av M4 och AR15 airsoftvapen, inklusive populära militära modeller som M4A1, MK18 mod1, M16A1, M16A2 och M16A3

Hos oss hittar du mer klassiska M4 och AR15-modeller till moderna varianter med Keymod eller M-lok handguard. Oavsett om du föredrar en mer autentisk militär estetik eller en modernare taktisk design, har vi något som passar dig! Vad som är ännu mer spännande är att alla våra M4 och AR15 airsoftvapen är fullt uppgraderingsbara med ett överflöd av eftermarknadsdelar som kan göra ditt gevär ännu mer unikt och prestandaoptimerat. 

Våra GBBR-modeller drivs av antingen Greengas eller Co2 och återger en realistisk rekyl vid varje skott. Designade för den mer erfarna användaren, kräver dessa vapen mer vård och expertis. 

Färg

Tillverkare

Funktion

Vi har modeller från världens ledande märken

Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett sortiment från några av branschens ledande och mest populära tillverkare, inklusive VFC, WE och Tokyo Marui. Dessa varumärken är kända för sin höga kvalitet, pålitlighet, användarvänlighet vilket gör att du kan känna dig trygg med ditt airsoftval.

Uppgradera mera!

Förutom vårt imponerande utbud av M4- och AR15-modeller erbjuder vi också ett omfattande sortiment av tillbehör och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen. 

Välkommen till Frysen Airsoft, din butik för M4- och AR15-modeller samt all den utrustning och support du behöver för att lyckas i ditt airsoftspelande. Utforska vårt sortiment idag och hitta det perfekta vapnet och tillbehören som passar just dina behov. 

Drift & produktion: Wikinggruppen