Kvalitet, Service, Utbud

Tokyo Marui M4A1 MWS Cerakote Coating

Artnr: 22265
9 699 kr
Ord. 10 999 kr. Du sparar 1 300 kr (12%)
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper

Personalens Favorit! 

En av de mest realistiska M4 modellerna som finns är tillverkade av just Tokyo Marui. Denna modell är extremt välgjord både när det kommer till kvalite, finish och känsla! Tillverkad helt i metall med en Cerakote Coating vilket ger den ett extra skydd mot repor men även en perfekt yta när det kommer till färgblandning och synupplevelse.

Tokyo Marui är kända för att producera nya innovativa produkter med nya lösningar och även här med sitt egna ZET-system går de om flera av sina konkurrenter.

Största skillnaderna mellan ZET-systemet och andra tillverkares GBBR syns framför allt på bolten och nozzlen. Dessa delar har alltid varit de känsligaste delarna men Tokyo Marui har lagt mycket tid på att förfina dessa för att kunna tillverka ett gevär som håller i längden. Enligt Marui ska bolten hålla upp till 10.000 skott innan slitagedelar behöver bytas ut.

Då stora delar i bolten också är tillverkade i plast gör det även att geväret påverkas mindre av kyla än andra modeller.  

Externt får du en klassisk M4A1 med ett 7” RIS-system med plast för tillbehör så som grepp, lampor, laser eller liknande. Geväret har även en ställbar kolv (6 lägen) och en 14.5” pipa med en -14mm gänga under flamdämparen för montering av tex en ljuddämpare.

På ovansidan av kroppen finns monteringsrail för sikte.

Kroppen har även en keramisk "coating" som motverkar repor.

Tokyo Marui är en av världens ledande tillverkare och räknas av många som airsoftens grundare. Deras design på växellåda har lagt grunden för hur de flesta tillverkare designar sina växellådor idag. Termen "TM-Standard" förekommer frekvent i uppgraderings sammanhang.
Precis som andra japanska företag ligger kvalité och innovation i fokus och det är detta som fortfarande håller Tokyo Marui i toppen efter flera decennier.

 

 


 

Läs mer
Stäng
Vikt2960g
Längd860mm
Utgångshastighet (0,20g)90m/s
Hop UpJusterbar
Innerpipa (längd)245mm
Innerpipa (diameter)-
Rate of Fire-
Gänga (ytterpipa)-14mm
MagasintypTM MWS M4
AmbidextriösNej
MaterialMetall & Polymer
Rekommenderad kulvikt0.25g
BlowbackJa
Medelbetyg 5/5 baserat på 3 st röster.
Utmärkt gevär, härlig kvalite, kul och realistisk rekyl!
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen