Kvalitet, Service, Utbud

Övriga Modeller

Sveriges Bredaste Utbud av Gasdrivna Airsoftgevär

I denna kategori finner du ett omfattande sortiment av gasdrivna airsoftmodeller som inte passar in i våra övriga kategorier. Vi erbjuder en imponerande variation av modeller, inklusive klassiska Winchester Repetern, SR25 och Japanska Type-89. Alla våra modeller kommer från välkända tillverkare som VFC, Tokyo Marui och WE. 

Oavsett om du är ute efter autentiska historiska repliker eller toppmoderna airsoftvapen, har vi något som passar dina behov. Utforska vårt breda utbud och hitta den perfekta airsoftmodellen för din spelstil och dina preferenser.

Färg

Tillverkare

Funktion

Vi har modeller från världens ledande märken

Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett sortiment från några av branschens ledande och mest populära tillverkare, inklusive VFC, WE och Tokyo Marui. Dessa varumärken är kända för sin höga kvalitet, pålitlighet, användarvänlighet vilket gör att du kan känna dig trygg med ditt airsoftval.

Uppgradera mera!

Förutom vårt imponerande utbud gasdrivna modeller erbjuder vi också ett omfattande sortiment av tillbehör och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen. 

Välkommen till Frysen Airsoft, din butik för gasdrivna airsoftgevär samt all den utrustning och support du behöver för att lyckas i ditt airsoftspelande. Utforska vårt sortiment idag och hitta det perfekta vapnet och tillbehören som passar just dina behov. 

Drift & produktion: Wikinggruppen