Kvalitet, Service, Utbud

Scar

Utforska FN Scar-serien: Moderna automatkarbiner i flera varianter

FN Scar är en modern modellserie som tillverkas av det belgiska företaget FN Herstal. Dessa gevär delas in i två huvudkategorier, Scar L (Light) och Scar H (Heavy), vilket refererar till den specifika kaliber (5.56 eller 7.62) som vapnet använder. 

Vi erbjuder ett brett utbud av Scar-modeller från ledande tillverkare som VFC och WE. Vårt mål är att förse dig med de bästa modellerna och de passande tillbehören så att du kan fokusera på det roliga, spelandet! Oavsett om du är intresserad av en Scar L eller Scar H-modell, så hittar du din nya modell hos Frysen Airsoft 

Färg

Tillverkare

Gasdrivna Gevär för En Realistisk Airsoft Upplevelse 

Upptäck den realistiska känslan med gasdrivna gevär (GBBR) – en upplevelse som kombinerar autentiskt utseende, känsla och funktion. Våra GBBR-modeller drivs av antingen Greengas eller Co2 och återger en realistisk rekyl vid varje skott. Designade för den mer erfarna användaren, kräver dessa vapen mer vård och expertis. 

Glöm inte dina tillbehör 

Hos oss hittar du alla nödvändiga tillbehör till ditt nya gevär. Oavsett om du behöver green gas, kulor, silikonspray eller extra magasin så hittar du det på vår hemsida. Du hittar rekommenderade produkter under varje enskild produkt men behöver du ytterligare hjälp finns vårt kunniga team redo för att svara på dina frågor sju dagar i veckan. Ring eller maila oss så hjälper vi dig med rätt tillbehör till din modell. 

Drift & produktion: Wikinggruppen