Kvalitet, Service, Utbud

Glock 19X FDE GBB 6mm

Artnr: 26556
2 995 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper
GLOCK 19X 
Personalens Favorit! 


Glock 19X är Glocks första Crossover modell vilket innebär att det är en blandning mellan en Glock 17 och en Glock 19. Manteln är kort som på en Glock19 och greppet är långt precis som på en Glock 17 modell. Detta ger dig ett bättre grepp och mer ammunition samtidigt som pipan är kort och smidig så ger den dig en mer kompakt och smidig känlsa.

Denna pistol har fått en mängd uppgraderingar direkt från fabrik. Den har ambidextriösa möjligheter när det kommer till magasinknapp och sliderelease. Glock 19X är perfekt för dig som är vänsterhänt. Designen är annars inspererad av Gen 5 serien med sitt utseende på greppet. Men manteln har fått den nya designen från Gen 5 serien som är avrundande längst fram för att den smidigare ska komma ner i hölster. Sikterna är förhöjda på pistolen och ger ett snabbt och lätt sikte. Hop Up justeringen är monterad på utsidan av pistolen för att du enkelt ska kunna ställa in pistolen så som du vill ha den utan att behöva ta isär den.

En av de absolut roligaste uppgraderingarna som de har gjort är den dubbla rekylfjädern som har gett den hela 30% mer rekyl än andra modeller. En helt underbar modell enligt oss som man bara måste ha!
Umarex & VFC har ett långtgående sammarbete för tillverkningen av flera stora vapentillverkare så som Heckler & Koch och Glock. Alla gevär och pistoler tillverkas med stort fokus på prestanda på både interna och externa delar. Vi på Frysen Airsoft rekommenderar varmt alla Glockmodellerna till både nya och rutinerade spelare.

Vill du se mer av våra Glock modeller så hittar du dem här:
Läs mer
Stäng
Vikt630g
Längd195mm
Utgångshastighet (0,20g)100m/s
Hop UpJusterbar
Innerpipa (längd)80mm
Innerpipa (diameter)-
Gänga (ytterpipa)Ingen gänga
Magasinkapacitet22 kulor
MagasintypVFC Glock 19X & 17 & 34
AmbidextriösJa
MaterialMetall & Polymer
Rekommenderad kulvikt0.25g
BlowbackJa
Recensioner
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen