Kvalitet, Service, Utbud

HPA Gevär

Överlägsen Prestanda – Upptäck HPA Idag 

High Pressure Air (HPA) gevär är resultatet av en vidareutveckling av elektriska airsoftvapen. Istället för den konventionella mekaniska växellådan har dessa vapen en luftmotor som drivs av högtrycksluft. Högtrycksluften förvaras i en separat lufttank, oftast placerad i en ryggsäck. HPA-gevär kräver en något högre kunskapsnivå jämfört med elektriska gevär och är därför idealiska för mer erfarna användare. 

Spelredo eller Egenbyggt?

I vårt sortiment av färdigbyggda HPA-gevär hittar du primärt modeller från den välkända tillverkaren Wolverine Airsoft. Vill du bygga ditt gevär själv hittar du även motorer från Polarstar, Gate, Mancraft och Wolverine i vårt utbud. 

Färg

Glöm Inte Dina Tillbehör

Observera att grundläggande tillbehör som batterier, regulatorer, lufttank, kompressor och kulor sällan ingår med ditt HPA-gevär och måste köpas separat. Utforska vårt utbud för att hitta de bästa HPA-gevären och tillbehören för att maximera din airsoft-upplevelse. 

Ställ Dina Frågor Till Oss

Är du ny inom HPA och behöver hjälp? Inga problem, Frysen´s team finns här för att hjälpa dig! Vi har lång erfarenhet inom allt som har med airsoft att göra och kan svara på dina frågor. Ring eller maila oss så kan vi hjälpa dig att plocka ihop ett komplett HPA-kit efter dina önskemål. 

Drift & produktion: Wikinggruppen