Kvalitet, Service, Utbud

Eldrivna Prickskyttegevär

Enkelhet, Precision och Effektivitet - Utforska Vårt Sortiment av Eldrivna Airsoftsnipers

Utforska vårt omfattande sortimentet av prickskyttegevär i Sveriges största utbud hos Frysen Airsoft. Vi erbjuder en mångsidig kollektion av airsoftsnipers, med modeller som passar både nybörjare och erfarna airsoftspelare. 

Eldrivna airsoftsnipers är otroligt användarvänliga och mångsidiga. Precis som andra eldrivna airsoftgevär drivs dessa av en elektrisk motor och uppladdningsbara batterier. Till skillnad från fjäderdrivna airsoftsnipers är eldrivna modeller semi- eller helautomatiska vilket betyder att du kan skjuta fler skott och öka chansen att träffa ditt mål. Vill du uppgradera ditt gevär erbjuder vi även ett brett utbud med uppgraderingsdelar till de flesta av våra modeller. Behöver du experthjälp angående uppgraderingar finns vår kunniga personal alltid tillgänglig för att svara på dina frågor. 

 

 

Färg

Tillverkare

Funktion

Sveriges Mest Specialiserade Utbud från Professionella Tillverkare 

I vårt utbud hittar du flera populära och välkända eldrivna airsoftsnipers som Barrett M82A1, SR25 M110, SVD och AR308. Samtliga modeller är tillverkade av några av branschens mest pålitliga tillverkare som Umarex, VFC, LCT och ARES. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta eldrivna snipergeväret för dig i Sveriges bredaste utbud av modeller i alla prisklasser. 

Uppgradera mera!  

Förutom vårt imponerande utbud av gasdrivna airsoftgevär erbjuder vi också ett omfattande sortiment av tillbehör och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

Glöm inte dina tillbehör  

Hos oss hittar du alla nödvändiga tillbehör till ditt nya gevär. Oavsett om du behöver batterier, kulor, sikten eller extra magasin så hittar du det på vår hemsida. Du hittar rekommenderade produkter under varje enskild produkt men behöver du ytterligare hjälp finns vårt kunniga team redo för att svara på dina frågor sju dagar i veckan. Ring eller maila oss så hjälper vi dig med rätt tillbehör till din modell. 

Drift & produktion: Wikinggruppen