Kvalitet, Service, Utbud

Tokyo Marui VSR-10 G-SPEC

Artnr: 21705
4 199 kr
Ord. 4 499 kr. Du sparar 300 kr (7%)
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper

En av marknades mest klassiska snipergevär. VSR-10 från Tokyo Marui, Japansk precision när den är som bäst.
Detta är den mest sålda och använda modellen i hela världen. Om du har hört talas om snipern Novritsch som är en kändis från Youtube så vet du att det är denna modellen han byggar alla sina värstingar på. Finns mängder med trimmkit och andra goa tillbehör. Vi har självklart allt för att du ska kunna få en lika grym bössa som honom.
Detta vapen chronar runt 85-95m/s men har ändå en grymt bra räckvidd samt träffbild tack vare den japanska balansen som finns i geväret själ. Pålitlig och driftsäker. Vill du ha det bästa är detta modellen för dig!

Just denna utågvan som kallas G-SPEC är lite unik med att du får ljudämpare, slingfästen och railssytem för att kunna fästa kikarsikte. Helt klart värt de där sista extra kronorna för att få alla tillbehör. Geväret blir extremt tyst med sin dämpare på.

Tokyo Marui är en av världens ledande tillverkare och räknas av många som airsoftens grundare. Deras design på växellåda har lagt grunden för hur de flesta tillverkare designar sina växellådor idag. Termen "TM-Standard" förekommer frekvent i uppgraderings sammanhang.

Precis som andra japanska företag ligger kvalité och innovation i fokus och det är detta som fortfarande håller Tokyo Marui i toppen efter flera decennier.

Läs mer
Stäng
Vikt2100g
Längd1134mm
Utgångshastighet (0,20g)90m/s
Hop UpJusterbar
Innerpipa (längd)303mm
Innerpipa (diameter)-
Gänga (ytterpipa)-
Magasinkapacitet30 kulor
MagasintypVSR-10
Quickspringchange funktionNej
AmbidextriösNej
MaterialMetall & Plast
Rekommenderad kulvikt0.25g
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen