Kvalitet, Service, Utbud

Browning Buck Mark 4,5mm

Artnr: 35457
1 595 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper

BROWNING BUCK MARK 4,5MM: FÖRSTKLASSIG KVALITET OCH PRECISION I VARJE SKOTT

Browning Buck Mark 4,5mm är en av de mest populära luftpistolerna på marknaden, känd för sin överlägsna kvalitet, tillförlitlighet och utmärkta precision. Inspirerad av den ikoniska rimfire-pistolen, Buck Mark Magnum, levererar denna klassiska luftpistol en enastående skytteupplevelse och prestanda.

  • Förstklassig kvalitet: Browning Buck Mark är designad med högkvalitativa material och precisionsteknik, vilket säkerställer att pistolen håller länge och presterar på toppnivå. Varje detalj är noggrant utformad för att möta höga standarder och ge skytten en förstklassig känsla.

  • Utmärkt precision: Pistolen är konstruerad för att ge utmärkt precision med varje skott. Den räfflade pipan och den ergonomiska utformningen gör det enkelt att träffa målet konsekvent, vilket gör den idealisk för både nybörjare och erfarna skyttar.

  • Pålitlig prestanda: Browning Buck Mark 4,5mm är känd för sin tillförlitlighet. Den robusta konstruktionen och den noggrant kalibrerade mekanismen garanterar att pistolen fungerar perfekt under lång tid, även vid intensiv användning.

  • Elegant design: Pistolen matchar den klassiska designen av Browning Buck Mark Magnum, vilket ger den en tidlös och stilren look. Den eleganta designen är inte bara visuellt tilltalande, utan också funktionell, med en ergonomisk greppform som ger optimal komfort och kontroll.

  • Perfekt för mångsidig skytte: Oavsett om du tränar för tävling, rekreationsskytte eller målskytte, är Browning Buck Mark 4,5mm ett utmärkt val. Dess precision och pålitlighet gör den lämplig för en rad olika skytteaktiviteter.

Browning Buck Mark 4,5mm är den perfekta luftpistolen för skyttar som värdesätter kvalitet, precision och tillförlitlighet. Med sin förstklassiga konstruktion, eleganta design och utmärkta prestanda, kommer denna pistol att överträffa dina förväntningar och leverera en enastående skytteupplevelse. Utforska fördelarna med Browning Buck Mark och upplev skillnaden i ditt skytte idag.

Vill du se fler av våra olika luftpistoler så hittar du dem här:

Läs mer
Stäng
Vikt1350g
Längd406mm
Utgångshastighet144m/s
DrivningFjäder
MekanismBrytpipa
PiptypRäfflad
RiktmedelFiberoptiskt
Kaliber4.5 (.177) mm
Anslagsenergi7,5 Joule
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen