Kvalitet, Service, Utbud

Crosman Mag-Fire Mission Nitro Piston Elite 4,5mm med 4X32 Kikarsikte

Artnr: 35460
3 295 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 1-7 dagar.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 1-7 dagar.
Produktbeskrivning
Egenskaper

CROSMAN MAG-FIRE MISSION NITRO PISTON ELITE 4,5MM MED 4X32 KIKARSIKTE: PRECISION OCH KRAFT I ETT KOMPAKT PAKET

Crosman Mag-Fire Mission Nitro Piston Elite 4,5mm är ett högpresterande luftgevär som kombinerar banbrytande teknik med överlägsen precision och användarvänlighet. Med ett medföljande 4x32 kikarsikte och Nitro Piston Elite-teknik, erbjuder detta gevär en oslagbar skytteupplevelse för både nybörjare och erfarna skyttar.

  • Nitro Piston Elite-teknik: Utrustat med Nitro Piston Elite-teknik, ger Crosman Mag-Fire Mission en smidigare brytning, minskad rekyl och mindre vibrationer jämfört med traditionella fjäderdrivna gevär. Denna avancerade teknik bidrar till tystare skott och konsekvent prestanda, vilket gör skjutningen mer exakt och njutbar.

  • Överlägsen precision: Det medföljande 4x32 kikarsiktet säkerställer att varje skott träffar målet med hög precision. Kombinationen av kikarsiktet och Nitro Piston Elite-tekniken gör detta gevär idealiskt för måltavelskytte och rekreationsskytte, där noggrannhet är avgörande.

  • Lättare och smidigare brytning: Mag-Fire Mission har en lättare och smidigare brytning än andra gevär i samma klass, vilket gör det enklare att ladda och hantera. Detta är särskilt fördelaktigt för yngre skyttar eller de som föredrar ett gevär som är lätt att använda under längre skyttepass.

  • Justerbart tvåstegsavtryck: Det justerbara tvåstegsavtrycket ger skytten möjlighet att finjustera avtryckarmotståndet för optimal komfort och precision. Detta gör det möjligt att anpassa geväret efter personliga preferenser och skjutstil, vilket förbättrar den övergripande skytteupplevelsen.

  • Robust och hållbar konstruktion: Crosman Mag-Fire Mission är byggt för att hålla. Den robusta konstruktionen och användningen av högkvalitativa material säkerställer att geväret klarar av intensiv användning och levererar konsekvent prestanda under lång tid.

Crosman Mag-Fire Mission Nitro Piston Elite 4,5mm med 4x32 kikarsikte är det perfekta valet för skyttar som söker ett luftgevär med överlägsen precision, minskad rekyl och enkel hantering. Med sin innovativa teknik och högkvalitativa konstruktion erbjuder detta gevär en exceptionell skytteupplevelse som kommer att överträffa dina förväntningar. Utforska fördelarna med Crosman Mag-Fire Mission och förbättra ditt skytte idag.

Vill du se fler av våra olika luftgevär så hittar du dem här:

Läs mer
Stäng
Vikt3000g
Längd1160mm
Utgångshastighet200m/s
DrivningGas Pistong
MekanismBrytpipa
Kaliber4.5 (.177) mm
KolvmaterialKomposit
Anslagsenergi10 Joule
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen