Kvalitet, Service, Utbud

Crosman Shockwave Nitro Piston 4,5mm med 4X32 Kikarsikte

Artnr: 35459
2 695 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 1-7 dagar.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 1-7 dagar.
Produktbeskrivning
Egenskaper

CROSMAN SHOCKWAVE NITRO PISTON 4,5MM MED 4X32 KIKARSIKTE: ÖVERLÄGSEN PRECISION OCH MINDRE REKYL

Crosman Shockwave Nitro Piston 4,5mm är ett avancerat luftgevär som kombinerar innovativ teknik med hög precision och användarvänlighet. Utrustat med ett 4x32 kikarsikte och Nitro Piston-teknik erbjuder detta gevär en skytteupplevelse utöver det vanliga.

  • Nitro Piston-teknik: Crosman Shockwave är utrustat med den banbrytande Nitro Piston-tekniken, vilket ger en smidigare brytning, minskad rekyl och mindre vibrationer jämfört med traditionella fjäderdrivna gevär. Denna teknik bidrar till en tystare och mer konsekvent prestanda, vilket gör skjutningen mer exakt och bekväm.

  • Överlägsen precision: Det medföljande 4x32 kikarsiktet säkerställer att varje skott träffar målet med hög precision. Kombinationen av kikarsiktet och Nitro Piston-tekniken gör detta gevär idealiskt för måltavelskytte och rekreationsskytte, där noggrannhet är avgörande.

  • Lättare och smidigare brytning: Shockwave har en lättare och smidigare brytning än andra gevär i samma klass, vilket gör det enklare att ladda och hantera. Detta är särskilt fördelaktigt för yngre skyttar eller de som föredrar ett gevär som är lätt att använda under längre skyttepass.

  • Justerbart tvåstegsavtryck: Det justerbara tvåstegsavtrycket ger skytten möjlighet att finjustera avtryckarmotståndet för optimal komfort och precision. Detta gör det möjligt att anpassa geväret efter personliga preferenser och skjutstil, vilket förbättrar den övergripande skytteupplevelsen.

  • Robust och hållbar konstruktion: Crosman Shockwave är byggt för att hålla. Den robusta konstruktionen och användningen av högkvalitativa material säkerställer att geväret klarar av intensiv användning och levererar konsekvent prestanda under lång tid.

Crosman Shockwave Nitro Piston 4,5mm med 4x32 kikarsikte är det perfekta valet för skyttar som söker ett luftgevär med överlägsen precision, minskad rekyl och enkel hantering. Med sin innovativa teknik och högkvalitativa konstruktion erbjuder detta gevär en exceptionell skytteupplevelse som kommer att överträffa dina förväntningar. Utforska fördelarna med Crosman Shockwave och förbättra ditt skytte idag.

Vill du se fler av våra olika luftgevär så hittar du dem här:

Läs mer
Stäng
Vikt3000g
Längd1160mm
Utgångshastighet200m/s
DrivningGas Pistong
MekanismBrytpipa
Kaliber4.5 (.177) mm
KolvmaterialKomposit
Anslagsenergi10 Joule
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen