Kvalitet, Service, Utbud

Glock 17 Gen5 Blowback CO2 4,5mm BB Coyote

Artnr: 35387
2 995 kr
Ord. 2 999 kr. Du sparar 4 kr (0%)
Färg:
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning

BESKRIVNING

Glock 17 orginalet med blowback och slätborrad pipa för stålrundkulor. Den femte generationens Glock 17 skiljer sig med bland annat: Större och utvidgad magasinbrunn Lite rundare former på manteln Dubbelsidig magasinspärr (på denna version är spärren på höger sidan bara för syns skull) Greppets framsida är nu rakt igen. Gen 4 hade inlägg för fingrarna Glocks kolsyreversioner i 4,5 mm BB skiljer sig i konstruktionen och använde inte samma magasin. Gen4s blowback har sista skottsspärr som hakar upp manteln i bakre läge. Gen5 har i praktiken något högre utgångshastighet (Uppmätt 125m/s). Rekylen är likvärdig

Glock - Perfection

35 år efter lanseringen av första generationens Glock 17 är det fortfarande modellen som konkurrenterna tvingas mäta sig med.

Ett vapen som kännetecknas av hög säkerhet, enkelhet och en tillförlitlighet som få pistoler kan mäta sig med. Egenskaper som gjort den till en av de mest använda tjänstepistolerna i världen.

Den österrikiska vapentillverkaren revolutionerade marknaden i början på åttitalet med en pistol som till stor del bestod av polymer (plast). Förutom att den var ovanligt lätt, och saknade hane (s.k hammarlös), hade den ingen yttre säkring. Pistolen hade istället ett flera inbyggda säkerhetsfunktioner som succesivt avaktiverades när man tryckte på avtryckaren.

Gaston Glocks sjuttonde patent – Glock 17- kom att bli en otrolig succé och tillverkaren erbjuder idag ett brett sortiment av pistoler med många olika egenskaper. Plattformen finns i olika storlekar, kalibrar samt nu även i licensfria versioner med kolsyra eller gas som drivmedel. Perfekt för övningsskytte eller scenariospel.

Läs mer
Stäng
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen