Kvalitet, Service, Utbud

Glock 19 Gen5 GBB 6mm

Artnr: 35386
2 495 kr
Ord. 2 999 kr. Du sparar 504 kr (17%)
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper

Glock 19 Gen 5

Glock 19 Gen 5 har fått de allra senaste uppdateringarna direkt från fabrik. Vad är det då som fabriken har gjort med Glock 19 Gen 5 gentemot de äldre modellerna? Jo först och främst så har den fått kraftigare rekyl tack vare sina dubbla rekylfjädrar. Detta har ökat rekylen med nästan 30%! Nytt modernt utseende så som förstorad magbrunn, rundad front, greppvänliga räfflor på flera ställen över manteln. Ambidextriös sliderelease samt att du kan vända på magasinreleasen om du är vänsterskytt. En liten kort smidig modell som har extremt bra egenskaper.

Hop Up justeringen är monterad på utsidan av pistolen där du enkelt justerar den med hjälp av en insektsnyckel. Pistolen fungerar både med gasmagasin (ingår) och Co2-magasin utan att skjuta över 100m/s med en 0.20g kula. På så sätt klarar pistolen CQB-gränsen på samtliga svenska airsoftbanor.

Vi på Frysen Airsoft rekommenderar varmt denna modellen oavsett om du är en rutinerad eller helt ny spelare. 

Umarex & VFC har ett långtgående sammarbete för tillverkningen av flera stora vapentillverkare så som Heckler & Koch och Glock. Alla gevär och pistoler tillverkas med stort fokus på prestanda på både interna och externa delar. Vi på Frysen Airsoft rekommenderar varmt alla Glock modellerna till både nya och rutinerade spelare.

Helt enkelt en fantastisk airsoftpistol med mängder med funktioner som gör att den sticker ut ur mängden!

Glock modellerna från Umarex passar ypperligt som träningsverktyg för proffisionellt skytte. Med en vikt och känsla som nästan är identisk med sin verkliga motsvarighet ger dig möjligheten att träna utan att behöva åka till skjutbanan.

Vill du se mer av våra Glock modeller så hittar du dem här:

Läs mer
Stäng
Vikt620g
Längd187mm
Utgångshastighet (0,20g)100m/s
Hop UpJa, Justerbar
Gänga (ytterpipa)Nej
Magasinkapacitet22 Kulor
MagasintypGlock
AmbidextriösJa
MaterialMetall & Polymer
Rekommenderad kulvikt0.25g
BlowbackJa
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen