Kvalitet, Service, Utbud

Hatsan 25 Kit 4,5mm

Artnr: 35455
1 595 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper

HATSAN 25 KIT 4,5MM: KOMPLETT LUFTPISTOLPAKET FÖR BÄSTA SKYTTEUPPLEVELSE

Upptäck Hatsan 25 Kit 4,5MM, ett komplett luftpistolpaket som innehåller allt du behöver för att börja skjuta direkt. Detta paket erbjuder högkvalitativ prestanda, robust konstruktion och enkel användning, vilket gör det till det perfekta valet för både nybörjare och erfarna skyttar.

  • Komplett skjutpaket: Hatsan 25 Kit levereras med ammunition, kulfång och tavlor, vilket ger dig allt du behöver för att komma igång med ditt skytte. Detta gör det till ett utmärkt val för dem som vill ha ett komplett och färdigt paket utan att behöva köpa extra tillbehör.

  • Robust konstruktion: Pistolen är byggd för att vara robust och hållbar, vilket garanterar långvarig användning och tillförlitlighet. Dessutom är den enkel att hantera och använda, vilket gör den idealisk för skyttar på alla nivåer.

  • Enkel laddning: Pistolen laddas genom att bryta pipan, och den medföljande pipförlängaren gör laddningen betydligt enklare och kräver mindre muskelkraft. Den räfflade pipan är designad för att användas med diaboler, vilket säkerställer hög precision och konsekventa träffar.

  • Rekyldämpande system: För att reducera rekyl och förbättra precisionen är pistolen utrustad med ett rekyldämpande system. Detta gör skjutningen bekvämare och mer exakt, vilket ger en bättre skytteupplevelse.

  • Mångsidiga monteringsalternativ: Pistolen har frästa 9-11 mm kilspår, vilket gör det enkelt att utrusta den med kikarsikte eller rödpunktsikte. Detta ger dig flexibiliteten att anpassa pistolen efter dina specifika behov och preferenser.

Hatsan 25 Kit 4,5MM är den ultimata luftpistolen för dig som vill ha en komplett och högpresterande skjutlösning. Med sin robusta konstruktion, enkla laddning och rekyldämpande system kommer denna luftpistol att överträffa dina förväntningar och ge en fantastisk skytteupplevelse. Utforska potentialen med Hatsan 25 Kit och börja ditt skytteäventyr idag.

Vill du se fler av våra olika luftpistoler så hittar du dem här:

Läs mer
Stäng
Vikt1240g
Längd370mm
DrivningFjäder
MekanismBrytpipa
PiptypRäfflad
RiktmedelJusterbart, fiberoptik
Kilspår11mm
Kaliber4.5 (.177) mm
KolvmaterialKomposit
Anslagsenergi5,7 Joule
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen