Kvalitet, Service, Utbud

Hatsan 25 Supercharger Vortex 4,5mm

Artnr: 35456
2 495 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper

HATSAN 25 SUPERCHARGER VORTEX 4,5MM: ULTIMAT PRESTANDA MED VORTEX-TEKNOLOGI

Hatsan 25 Supercharger Vortex 4,5mm är den perfekta luftpistolen för skyttar som söker hög prestanda och precision. Utrustad med den senaste Vortex gasfjäder-teknologin, kombinerar denna pistol kraft och användarvänlighet på ett imponerande sätt.

  • Avancerad Vortex gasfjäder: Hatsan 25 Supercharger är utrustad med en fabriksmonterad Type 6 Vortex gasfjäder, vilket ger en jämnare och mer konsekvent kraftöverföring jämfört med traditionella fjädersystem. Detta resulterar i förbättrad precision och längre livslängd för pistolen.

  • Robust och välkänd design: Pistolen har samma robusta och ergonomiska design som den klassiska Supercharger, vilket gör den bekväm att hålla och enkel att hantera. Den hållbara konstruktionen garanterar att pistolen tål intensiv användning och levererar pålitlig prestanda varje gång.

  • Enkel laddning: Laddning av pistolen sker genom att bryta pipan, vilket är en beprövad och effektiv metod. Den räfflade pipan är optimerad för användning med diaboler, vilket säkerställer hög precision och konsekventa träffar.

  • Effektiv rekylhantering: Den avancerade Vortex gasfjädern minskar rekylen jämfört med traditionella fjädersystem, vilket gör skjutningen bekvämare och mer exakt. Detta förbättrar din totala skytteupplevelse och ökar träffsäkerheten.

  • Mångsidiga monteringsalternativ: Pistolen är utrustad med frästa kilspår, vilket gör det enkelt att montera kikarsikten eller andra optiska tillbehör. Detta ger dig flexibiliteten att anpassa pistolen efter dina specifika skyttebehov och preferenser.

Hatsan 25 Supercharger Vortex 4,5mm är det perfekta valet för skyttar som vill ha en kraftfull, pålitlig och precisionsorienterad luftpistol. Med sin avancerade Vortex gasfjäder-teknologi, robusta design och användarvänlighet, kommer denna pistol att överträffa dina förväntningar och leverera en fantastisk skytteupplevelse. Upptäck potentialen med Hatsan 25 Supercharger Vortex och ta ditt skytte till nästa nivå.

Vill du se fler av våra olika luftpistoler så hittar du dem här:

Läs mer
Stäng
Vikt1700g
Längd508mm
Utgångshastighet200m/s
DrivningFjäder
MekanismBrytpipa
PiptypRäfflad
Kilspår11mm
Kaliber4.5 (.177) mm
KolvmaterialKomposit
Anslagsenergi10 Joule
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen