Kvalitet, Service, Utbud

Luftpistol PCP

Karbiner och Gevär för Professionell Träning 

I Umarex utbud av träningsmodeller finns gevär och karbiner från kända tillverkare som Colt och Heckler & Koch. Oavsett om du vill simulera ett hagelgevär eller automatkarbin i er träning finns alltså det en modell som passar. Alla modeller är tillverkade av hög kvalité och är smidiga att använda. Utforska Umarex T4E träningsgevär hos oss på Frysen Airsoft.

Umarex T4E - Träningsvapen för Säker Träning 

Träningsvapen är det idealiska valet för dig som vill öva stridssituationer i en säker och kontrollerad miljö. Umarex erbjuder högkvalitativa träningsvapen från sin serie T4E, som skjuter gummikulor med en kraft på cirka 7,5 Joule. Dessa vapen ger en realistisk markering på din motståndare utan att kompromissa med säkerheten. 

Används globalt av myndigheter för övningssyften 

Våra träningsvapen är inte bara populära bland individuella entusiaster, utan de används även av myndigheter världen över för realistisk och effektiv stridsträning. Umarex och T4E har etablerat sig som ledande leverantörer inom området "Training for Engagement," vilket understryker deras engagemang för att skapa vapen som möter de högsta standarderna för träning och övning. 

Mångsidighet med olika ammunitionsalternativ 

Du har möjlighet att anpassa din träning genom att ladda dessa vapen med olika ammunitionstyper, inklusive gummikulor, pepparbollar, kalkkulor och paintballkulor. Detta ger dig flexibilitet att simulera olika scenarier och förbättra din träning. 

Säkerhet först – Använd med sunt förnuft och skyddsutrustning 

Vi betonar vikten av att använda dessa kraftfulla vapen med sunt förnuft och med rätt säkerhetsåtgärder. För att skydda dig själv bör du alltid använda godkända skyddsglasögon eller ansiktsskydd under träningen.  

Investera i Umarex och T4E träningsvapen för en verklighetstrogen och säker stridsträning. Oavsett om du är en enskild entusiast eller en professionell inom myndighetsområdet, kommer våra markörer att leverera en autentisk upplevelse för din träningsverksamhet. 

Drift & produktion: Wikinggruppen