Kvalitet, Service, Utbud

T4E TR 50 Gen2 7,5J

Artnr: 35388
1 245 kr
Ord. 1 399 kr. Du sparar 154 kr (11%)
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning

BESKRIVNING

TR 50 är en revolver med stor kaliber (.50), och ett imponerande utseende. Det lättladdade roterande magasinet rymmer 6st kulor som avfyras med en kraft på hela 7,5 joule. En 12g Co2 patron installeras i greppet och aktiveras med hjälp av ett lätt slag i botten, således är revolvern snabbt redo att användas. De strukturerade handtagen ger ett säkert grepp.

De viktigaste funktionerna i denna uppdatering inkluderar en optimerad greppstruktur, ett fiberoptisk sikte och ett innovativt verktygsfritt Quick-Piercing System med integrerad tryckavlastning.

En tryckindikator som tydligt kan ses och kännas visar om markören är redo för action. Eventuellt kvarvarande tryck släpps enkelt och säkert ut genom en fjärdedels vridning av skruven längst ner på greppet.

TR 50 Gen2 förlitar sig också på det beprövade T4E-systemet, som erbjuder ett stort urval av kal. .50 kulor och får kraft från en 12 g CO₂-patron. 6-skotts magasinet kan hålla mycket precisa precisionkulor och kan snabbt bytas ut. Varbygeln har omkonstruerats för ännu enklare hantering.

Avtryckarsäkringen förhindrar oavsiktlig avfyrning, den förlängda Picatinny skenan möjliggör montering av ett rödpunktsikte, och Picatinny-skenan under pipan kan hålla ytterligare tillbehör. T4E TR 50 Gen2 är också fullt kompatibel med de många befintliga T4E-tillbehören.

EGENSKAPER

  • Taktisk revolver
  • Nytt Quick-Piercing System
  • Uppgraderad design
  • Fiberoptiskt riktmedel
  • Förlängd picatinny skena

 

Läs mer
Stäng
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen