Kvalitet, Service, Utbud

Tokyo Marui URGI MK16 MWS R 11.5 inch GBBR

Artnr: 35358
11 999 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper

Marknades bästa GBBR M4 har fått ett nytt utseende. Låt oss presentera Tokyo Marui URGI MK16.
Tokyo Marui fortsätter bygga ut sin allt så populära MWS serie med en ny modell. Denna gång har dom monterat ett bronsfärgat M-LOK system, flip up sikten, ny större kolv och att förbättrat charging handle direkt från fabrik. Denna kombon ger dig allt som krävs av en modern M4.

Givetvis har den Z-systemet precis som sina syskon samt Cerakote Finish. Alla logtyper och markings är precis där dom ska vara. Vi kan inget annat än att rekommendera denna produkt. Vi skulle lätt våga säga att detta är marknadens hetaste och bästa M4 modell.

Funkar precis som ett riktigt gevär. Mantla innan du skjuter, 30 kulor i magasinet, sista skottspärr när kulorna tar slut. Rekylen ska vi också nämna eftersom det är det man vill ha när man köper en GBBR modell. 

Tokyo Marui är en av världens ledande tillverkare och räknas av många som airsoftens grundare. Deras design på växellåda har lagt grunden för hur de flesta tillverkare designar sina växellådor idag. Termen "TM-Standard" förekommer frekvent i uppgraderings sammanhang.

Precis som andra japanska företag ligger kvalité och innovation i fokus och det är detta som fortfarande håller Tokyo Marui i toppen efter flera decennier.

Läs mer
Stäng
Vikt2710g
Längd755mm
Utgångshastighet (0,20g)90m/s
Hop UpJa, Justerbar
Gänga (ytterpipa)-14mm
Magasinkapacitet35 Kulor
MagasintypM4
RekylsystemJa
MaterialMetall & Polymer
Rekommenderad kulvikt0.25g
BlowbackJa
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra köpte även
Drift & produktion: Wikinggruppen