Kvalitet, Service, Utbud

VFC BCM SBR MK2 MCMR GBBR Airsoft 8.5 Black

Artnr: 35329
8 999 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
FÖRBOKA! Leverans denna veckan
Endast få kvar i lagret (1 st)
FÖRBOKA! Leverans denna veckan
Produktbeskrivning

Bravo Company Manufacturing (BCM) är en välkänd amerikansk vapentillverkare som drivs av före detta marinsoldater. Tillsammans med VFC har de tillverkat en välbyggd GBBR med flera uppgraderingar mot tidigare GBBR på marknaden.

Externt är geväret allt man kan förvänta sig av VFC. Alla delar känns gedigna, utan spel mellan över och underdel och är tillverkade i aluminium och stål. Alla gravyrer du hittar på den riktiga BCM SBR MK2 MCMR finns även på airsoftvarianten.

Handguarden gör det möjligt att montera m-lok kompatibla delar och tillbehör på samma sätt som med ett vanligt RIS-system. M-lok systemet håller dock en mycket lägre vikt än ett äldre RIS-system.

Internt är där vi hittar de flesta uppgraderingarna mot tidigare VFC AR15-modeller. 

Avtryckarenheten har fått en ny design med hammare i stål. Detta minskar slitage och förenklar underhållet på geväret. Även slagstiftet har fått en ny, enklare design som gör geväret mer pålitligt.

Självklart har även VFC/BCM MCMR VFC´s nya hop-up system där du enkelt ställer in "hoppen" via gasblocket med hjälp av en insektsnyckel.

Geväret känns och fungerar väldigt nära den verkliga motsvarigheten med en rejäl rekyl.

VFC är en välkänd tillverkare som producerar produkter i topklass. Alla gevär och pistoler tillverkas med stort fokus på prestanda på både interna och externa delar.  På grund av detta väljer många storta märken VFC för att producera deras modeller, som exempelvis H&K, Glock och Sig Sauer.

Läs mer
Stäng
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen