Kvalitet, Service, Utbud

VFC Cybergun FNC GBBR

Artnr: 35335
12 799 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper

CYBERGUN FNC GBBR (BY VFC, FN HERSTAL LICENSED)

Upplev kraften och autenticiteten i världens första fullt licensierade FN FNC gasdrivna airsoft-replika. Cybergun FNC GBBR, skapad av VFC och licensierad av FN Herstal, är en robust och realistisk kopia av Belgiens standardtjänstegevär, tillverkad huvudsakligen av CNC-stål eller stansat stål. Med ett VFC LAR-stil polymerpistolgrepp och en handguard konstruerad av aluminium och polymer, erbjuder detta gevär en imponerande hållbarhet.

Cybergun FNC GBBR är inte bara en skönhet att beskåda, utan har också realistiska funktioner som semiautomatisk, treskotts-burst och helautomatisk eldgivning. Dess hopfällbara stock och "gas cut-off switch" är trogna originalet, och det interna systemet speglar den verkliga AR-18 mekanismen, vilket ger en autentisk känsla vid varje skott. Gevärets eldmekanism är helt tillverkad i stål, vilket garanterar oöverträffad hållbarhet.

Denna airsoft-replika använder standard VFC M4/AR-15 V3 gasmagasin, vilket gör den mångsidig och lättanvänd. Hop-up justeringen med VFC Guide Hop System säkerställer noggrannhet och pålitlighet i varje skott.

För dem som uppskattar detaljer och realism, har VFC och Cybergun gått långt för att replikera varje aspekt av den verkliga FN FNC, inklusive möjligheten att fälla upp bakre granatsikte. Dessutom, med pågående tillgång till förstapartstillbehör från VFC, kan du enkelt anpassa din FNC för att passa din spelstil.

Oavsett om du är en samlare eller en airsoftentusiast, kommer Cybergun FNC GBBR att imponera med sin realism och funktionalitet. Fullborda din "Heat"-kollektion och upplev en del av filmhistoria med denna exceptionella replika.

Läs mer
Stäng
Vikt3610g
Längd990mm
Utgångshastighet (0,20g)100-110m/s
Hop UpJa, Justerbar
Gänga (ytterpipa)-14mm
Magasinkapacitet30 Kulor
MagasintypM4
MaterialMetall & Polymer
Rekommenderad kulvikt0,25g
BlowbackJa
DrivningGas
Kaliber6mm
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra köpte även
Drift & produktion: Wikinggruppen