Kvalitet, Service, Utbud

.22LR

.22lr - Ammunitionsvalet För Jakt, Sport och Övning 

.22lr ammunition är en av de mest populära ammunitionstyperna världen över och används inom både sportskytte och jakt. I svenska jaktsammanhang faller .22lr in i klass 4 och passar för jakt på småvilt som kråka, duva, kanin ripa och mård. 

 

Tillverkare

Kvalité till ett lågt pris

Inom sportskytte är .22lr den dominerande ammunitionstypen och används i flera discipliner, inklusive skidskytte, orienteringsskytte, fripistol och fältskytte. Den lätta rekylen och precisionen hos .22lr gör den idealisk för träning och tävling, vilket har gjort den till den självklara valet för många skyttar. 

Många jägare väljer att ha ett .22lr vapen i sin arsenal specifikt för skytteträning. En av de fördelaktiga aspekterna är det lägre priset på .22lr ammunition, vilket gör det mer kostnadseffektivt för repetitiv träning jämfört med andra ammunitionstyper. Detta möjliggör regelbunden och omfattande övning, vilket är avgörande för att bibehålla och förbättra skjutfärdigheterna. 

.22lr från världens ledande tillverkare

I sammandrag är .22lr ammunition en pålitlig följeslagare för jägare och skyttar världen över. Dess mångsidighet, pris och prestanda gör den till ett perfekt verktyg för jakt, sportskytte och träning. Så oavsett om du är ute efter att förbättra ditt skytte eller söker en pålitlig ammunition för mindre vilt, är .22lr från ett utmärkt val som fortsätter att vara en grundpelare inom jakt och sportskytte. 

Hos Frysen Airsoft hittar du ett stort utbud av ammunition från välkända tillverkare som Hornady, Norma, Fiocci och Geco i alla populära kalibrar. Utöver ammunition har vi även ett brett utbud av tillbehör för att ta ditt skytte till nya nivåer. Utforska vårt sortiment idag.  

Drift & produktion: Wikinggruppen