Kvalitet, Service, Utbud

Desert Eagle

Utforska En av Världens Mest Kända Pistoler - Desert Eagle hos oss på Frysen Airsoft

Magnum Research och IMI:s Desert Eagle är en av världens mest välkända pistoler, som har blivit ett ikoniskt vapen inom spelvärlden. Den har setts i över 200 filmer enligt Magnum Research. 

Vårt utbud inkluderar Desert Eagle-pistoler från högt ansedda tillverkare som Tokyo Marui och WE. Vi erbjuder ett brett utbud för att möta alla dina airsoftbehov. Oavsett om du är en entusiastisk samlare eller en passionerad airsoftspelare, har vi den perfekta Desert Eagle-modellen för dig.

Färg

Tillverkare

Funktion

Rätt Tillbehör till Din Modell

Observera att nödvändiga tillbehör som Greengas, silikonspray och kulor inte ingår med din pistol utan måste köpas separat. Du hittar de bästa tillbehören som passar din pistol under "relaterade produkter" på varje enskild produkt. Hittar du inte rätt produkter på hemsidan? Kontakta oss så hjälper vårt kunniga team dig att hitta rätt produkter för din gasdrivna airsoftpistol.

Sveriges Största Utbud

Gasdrivna pistoler finns i ett brett utbud av modeller, inklusive Glock, Sig Sauer, H&K, 1911, M9, Desert Eagle, Hi Capa, CZ och revolvrar. På Frysen Airsoft erbjuder vi Sveriges bredaste sortiment av gasdrivna pistoler i alla prisklasser.

Drift & produktion: Wikinggruppen