Kvalitet, Service, Utbud

R.I.S

RIS (Rail Interface System) 

RIS handguards är en tidlös klassiker som erbjuder stort utrymme för montering av diverse tillbehör. RIS-systemet är idag standard både inom riktigt skytte och airsoft. Denna design möjliggör enkel montering av olika tillbehör såsom sikten, lampor, och grepp för att anpassa ditt airsoftgevär efter dina behov. RIS-handguards, eller Picatinny som det också många gånger kallas, finns i flera populära modeller som MK18 och Block II från kända tillverkare som Madbull. RIS system finns till flera olika vapentyper som M4, AK, AUG och MP5. Hittar du ingen handguard till din modell i vårt utbud? Fråga vår personal så hjälper de dig!

Färg

Tillverkare

Funktion

Optimera Din Airsoft-upplevelse med RIS, Keymod och MLOK Handguards och Railsystem 

När det gäller att uppgradera ditt airsoftgevär, är handguards och railsystem avgörande för att anpassa och förbättra prestandan. Med RIS, Keymod och MLOK handguards öppnar du en värld av monteringsmöjligheter och möjlighet till personlig anpassning av ditt airsoftgevär. 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft!

Drift & produktion: Wikinggruppen