Kvalitet, Service, Utbud

Kolvar

Modifiera ditt gevär efter dina förutsättningar

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att ha ett specialiserat utbud av vapentillbehör som ger dig som skytt bättre förutsättningar att lyckas både på skjutbanan och med jakten.

Det är inte alltid som originalkolven ditt gevär levereras tillsammans med passar dig. Då finns alltid möjligheten att byta till en ny kvalitetskolv från Magpul eller PTS. Hos oss hittar du flera alternativ av kolvar som passar med de flesta karbiner på marknaden. Har du funderingar på om våra kolvar passar på ditt gevär? Ställ frågan till vårt kunniga team så hjälper vi dig! 

Färg

Tillverkare

Vi har rätt vapentillbehör för både jakt och sportskytte  

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges jägare och sportskyttar en komplett butiksupplevelse för ammunition och vapentillbehör. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet. 

Utforska vårt stora utbud av vapentillbehör idag och ta din jakt- eller sportskytteupplevelse till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom ammunition och tillbehör. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen