Kvalitet, Service, Utbud

Luftpistol

Ett Komplett Utbud av Luftpistoler och revolvrar.

Här hittar du Sveriges mest kompletta utbud av luftpistoler! Vi är stolta över att erbjuda det bredaste utbudet av luftpistoler från ledande varumärken som SIG SAUER, Glock, Walther, Artemis och Ruger. Vi har modeller som passar för prickskytte på tavla, realistiska modeller med rekyl samt enklare modeller för nya eller unga skyttar. 4,5mm pistoler är väldigt populärt hos den Svenska befolkningen att skjuta vid sina sommarstugor och trädgårdar. Ett enkelt, roligt och säkert sett att kunna skjuta prick med vänner och familj. Titta in vår mest sålda modell, Sig Sauer P226.

 

Färg

Tillverkare

Vi delar in våra luftpistoler efter drivsystem.   

Fjäderdrivna pistoler: Detta är de funktionsmässigt enklaste modellerna. Detta betyder dock inte att de saknar prestanda. Med dessa modeller måste mekanismen spännas mellan varje skott, vanligtvis med en brytmekanism.   

Kolsyrepistol: Ett otroligt populärt drivsystem som erbjuder funktionalitet och realism. Modeller med detta drivsystem är oftast semi-automatiska och har många gånger realistiska funktioner som “blow-back”. Detta betyder att manteln rör sig som på en riktig pistol och ger en realistisk rekyl med varje skott.   

PCP-pistol: PCP står för “Pre-Charged Pneumatics” och pistoler med detta drivsystem använder komprimerad luft för att avfyra kulan. Detta är våra mest avancerade modeller och används oftast av professionella skyttar. Dessa modeller kräver speciella tillbehör som kompressor eller luftpump.  

Glöm inte dina tillbehör:  

Observera att Co2-patroner, pumpar och kulor sällan ingår med din pistol och måste köpas separat. Utforska vårt utbud av "relaterade produkter" under varje enskild produkt för att hitta de bästa tillbehören som kompletterar din luftpistol perfekt.  

Finns det fortfarande frågetecken om vilken modell som passar dina behov bäst?  

Det är inga problem, vårt kunniga team finns här för att hjälpa dig! Hos Frysen Airsoft får du professionell hjälp sju dagar i veckan. Ring eller maila oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell och rätt tillbehör som passar din modell. 

Drift & produktion: Wikinggruppen