Kvalitet, Service, Utbud

Luftgevär Co2

Världens Mest Populära Tillverkare 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett brett utbud av världens mest populära luftvapen från kända kvalitetsmärken som SIG SAUER, Crosman, Colt och Artemis. Vi har modeller som passar för prickskytte på tavla, realistiska modeller med rekyl samt enklare modeller för nya eller unga skyttar. I vårt utbud finns allt från traditionella gevär till moderna karbiner som M4A1, SIG SAUER MPX och AK47. Vi har även flera modeller från Umarex Legends som fokuserar på historiska gevär som tyska MP40 och den amerikanska motsvarigheten Thompson M1A1. Du hittar även välgjorda modeller på Winchester 1873 för Cowboy-entusiaster.  

Kolsyredrivna Luftgevär För Ökad Realism 

Kolsyregevär, alltså luftgevär som drivs med kolsyrepatroner är ett drivsystem som erbjuder både funktionalitet och realism. Modeller med detta drivsystem är många gånger semi-automatiska och ibland även helautomatiska. Flera av modellerna har även realistiska funktioner som “blow-back”. Detta betyder att mekanismen rör sig som på ett riktigt gevär eller karbin och ger en realistisk rekyl med varje skott. Detta gör dessa luftgevär perfekta för både nöjesskytte och som ett bra träningsverktyg för riktigt gevärsskytte.   

Färg

Tillverkare

Funktion

Glöm inte dina tillbehör:   

Observera att Co2-patroner, pumpar, kulor eller kikarsikten sällan ingår med ditt luftgevär och måste köpas separat. Utforska vårt utbud av "relaterade produkter" under varje enskild produkt för att hitta de bästa tillbehören som kompletterar ditt luftgevär perfekt.   

För att ytterligare förbättra din upplevelse erbjuder vi ett omfattande utbud av tillbehör. När du letar ammunition på vår hemsida är det viktigt att du hittar rätt kula för ditt gevär. Det finns dels olika mått på kulorna samt olika typer. Är du osäker svarar vårt kunniga team gärna på frågor. 

Utforska våra underkategorier för att hitta allt från rödpunktssikten och kikarsikten till ammunition och underhållsprodukter. Vi strävar efter att vara din kompletta butik för allt som rör luftvapen och tillbehör. 

Finns det fortfarande frågetecken om vilken modell som passar dina behov bäst?   

Det är inga problem, vårt kunniga team finns här för att hjälpa dig! Hos Frysen Airsoft får du professionell hjälp sju dagar i veckan. Ring eller maila oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell och rätt tillbehör som passar din modell. 

Drift & produktion: Wikinggruppen