Kvalitet, Service, Utbud

Kolsyra

Kolsyra (Co2): 

En väldigt vanlig drivgas som används av airsoftpistoler, airsoftgevär, luftpistoler och luftgevär. Co2 förpackas vanligtvis i små engångspatroner i olika storlekar där de vanligaste är 12g eller 88g. Kolsyra är enkelt att använda och är mindre temperaturkänsligt än exempelvis green gas då kolsyra expanderar ca 3x så fort. Detta betyder att pistoler och gevär som använder kolsyra som drivgas kommer fungera bättra i låga temperaturer. Var dock vaksam på att utgångshastigheten kan öka i varma temperaturer. Kolsyran har inga tillsatser av silikon i sin sammansättning vilket gör att vapen som använder kolsyra som drivgas behöver mer vård än sina green gas motsvarigheter. Applicera flytande silikonolja på packningar och rörliga delar för att säkerställa att ditt vapen fungerar som det ska. 

Tillverkare

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar för att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen