Kvalitet, Service, Utbud

Gas

Green gas: 

Detta är den absolut vanligaste gasen som används för gasdrivna airsoftmodeller i Sverige och är enkel att använda. Gasen, som består av en blandning mellan propan och silikonolja, är en effektiv drivgas som finns i flera olika varianter med olika tryck: Vit, Grön, Röd och Svart. Vilken green gas du ska använda beror på vapentyp, prestanda men framför allt temperatur. All gas behöver värme för att expandera så i kallare temperaturer kan vanlig “grön” green gas fungera sämre. Då finns alternativet att använda de röda eller svarta gaserna med högre tryck.  

Greengas har även silikonolja i sin sammansättning som smörjer ditt airsoftvapen under tiden du använder det. Detta betyder dock inte att du slipper vårda din gasdrivna pistol eller gevär utan du måste fortfarande applicera flytande silikonolja på packningar och rörliga delar. 

I vårt sortiment hittar du populära gaser från Nimrod, Nuprol och ASG. 

Tillverkare

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar för att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen