Kvalitet, Service, Utbud

Sniper Ammunition

Upptäck Precisionen med Våra Högkvalitativa Airsoftkulor hos Frysen Airsoft 

Hos Frysen Airsoft är vi stolta över att erbjuda dig det bästa inom airsoftvärlden, och vårt sortiment av airsoftkulor är inget undantag. Vi förstår vikten av precision och tillförlitlighet i varje skott, och därför har vi noga valt vårt utbud för att möta och överträffa dina förväntningar. I denna kategorin hittar du våra tyngsta kulor som lämpar sig bäst för högtrimmade snipergevär. Är du osäker på vilken vikt du ska använda dig av? Fråga vår kunniga personal!

Tillverkare

Varför Välja Våra Airsoftkulor? 

Kvalitet som Prioritet: Våra airsoftkulor är tillverkade av högkvalitativt material för att säkerställa jämnhet och precision. Kulorna är sorterade flera gånger för att minimera risken för imperfektioner och har en feltolerans på +/- 0,01mm.  

BIO-kulor: Vi erbjuder ett brett sortiment med bio-kulor. Dessa kulor är tillverkade med PLA som är en thermoplastic polyester tillverkad på majsstärkelse och sockerbetor. Kulan bryts ner i kontakt med fukt och luft. Ett måste för dig som spelar airsoft ute i naturen. BIO-kulor passar inte för alla system som finns i snipergevär, bland annat lämpar sig BIO-kulor inte till modeller som använder sig av en "feed ramp". Är du osäker på vilket kula du ska använda till ditt snipergevär så kontaktar du vår kunniga personal som hjälper dig att hitta rätt kula för dina behov!

Bredd i Viktalternativ: Vi erbjuder ett brett utbud av vikter för våra kulor, vilket gör det möjligt för dig att anpassa din ammunition efter din spelstil och vapenspecifikationer. Oavsett om du föredrar lättare kulor för ökad hastighet eller tyngre för stabilare träffar, har vi det du behöver. I vårt utbud hittar du sniperkulor i 0,36g, 0,40g, 0,43g, 0,45g och 0,48g. 

Utforska Vårt Sortiment Idag! 

Oavsett om du är en erfaren airsoftare eller nybörjare, är rätt ammunition avgörande för din spelupplevelse. Utforska vårt omfattande utbud av airsoftkulor idag och upptäck varför Frysen Airsoft är din pålitliga partner för högkvalitativa airsofttillbehör. Vi strävar efter att erbjuda dig en problemfri shoppingupplevelse med snabb leverans och konkurrenskraftiga priser. Ta ditt airsoftspel till nästa nivå med våra pålitliga airsoftkulor – precisionen du förtjänar, hos Frysen Airsoft. 

Drift & produktion: Wikinggruppen