Kvalitet, Service, Utbud

Maskingevär

Maskingevär i Airsoft: När ett skott helt enkelt inte räcker! 

Skjuter du hellre mer än väl? Då har vi den perfekta kategorin för dig! Vårt sortiment av airsoftmaskingevär omfattar både klassiska och moderna modeller som passar alla dina behov. Oavsett om du föredrar att återskapa episka strider från andra världskriget med vapen som MG42 och Browning M1919 eller om du är ute efter de modernare taktiska varianterna som FN Herstal M249, M249 Para, Svenska KSP90 och MK46, så har vi dig täckt. Dessutom erbjuder vi ryska maskingevär som RPK, RPK-16 och RPD för den som vill ha en multinationell arsenal. 

 

Färg

Tillverkare

Funktion

Ett brett utbud från kända airsofttillverkare

Vi strävar efter att erbjuda en bred variation av kulsprutor från världens främsta tillverkare som Specna Arms, A&K, Krytac, Cybergun och G&P, och vi har alternativ som passar alla prisklasser. Oavsett om du är ny inom airsoftvärlden eller en erfaren spelare, har vi de bästa maskingevärslösningarna för dig. 

Vi är din kompletta airsoftbutik

Vårt mål är att vara din butik för airsoftmaskingevär och all relaterad utrustning. Med vårt omfattande utbud och expertteam som är djupt insatt i airsoft, kan vi ge dig både tips & trix samt guidning så att du göra de rätta valen i dina framtida inköp. Vår passion för airsoft och vår strävan efter kvalitet och service gör oss till din bästa partner i din jakt på ditt nästa maskingevärsköp. 

Upptäck vårt imponerande sortiment idag och hitta det maskingevär som passar dina specifika behov och önskemål. Hos oss på Frysen Airsoft finns allt du behöver för att ta din airsoftupplevelse till nya höjder. 

Drift & produktion: Wikinggruppen