Kvalitet, Service, Utbud

Cylindrar & Cylinderhuvuden

Välj rätt cylinder efter piplängd:

Elektriska gevär använder lufttryck för att driva kulan framåt. Detta lufttryck uppnås genom att en pistong trycks fram genom en cylinder med hjälp av en fjäder. Luften trycks fram genom nozzlen som sedan pressar kulan genom pipan och mot sitt mål. 

När du byter cylinder måste du välja en cylinder med rätt luftvolym i förhållande till din pipa. Även fjäderns styrka och din tänka kulvikt spelar roll när du väljer cylinder. För att begränsa cylinderns volym “portas” cylindern. Detta genom skurna hål på sidan eller i bakänden av cylinder. Om du väljer en cylinder med alldeles för låg cylindervolym får kulan inte tillräckligt med kraft och kulbanan påverkas negativt. Om du istället använder en cylinder med för stor volym blir lufttrycket alldeles för högt vilket påverkar kulan när den lämnar pipan. 

Varje cylinder specificerar vilken tänk piplängd de är designade för. Är du fortfarande osäker på vilken pipa du ska använda? Fråga oss så hjälper vår personal dig att välja rätt delar för din modell. 

Färg

Tillverkare

Uppgradera mera!  

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen. 

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag.

Drift & produktion: Wikinggruppen