Kvalitet, Service, Utbud

Externa delar

Gör ditt airsoftgevär mer personligt: 

Hälften av nöjet med airsoft är att modifiera sitt vapen. I vårt utbud med externa delar hittar du allt du kan tänkas behöva för att göra dig mer effektiv på spelplanen men också för att göra ditt gevär mer personligt. Du hittar allt från nya kolvar, pistol- och frontgrepp, olika mynningstillbehör som flamdämpare och ljuddämpare, nya handguards och rail system och mycket mycket mer. 

Är du osäker på vilka delar som passar på ditt gevär är det bara att höra av dig till oss så hjälper vår kunniga personal dig att hitta rätt vapentillbehör! 

Färg

Tillverkare

Funktion

Externa tillbehör från kända varumärken: 

I vårt sortiment hittar du externa tillbehör från kända tillverkare i alla prisklasser. Vi har bland annat frontgrepp från FMA, Magpul, VFC, LCT och MP, kolvar från PTS, Magpul och Amoeba samt railsystem och både Keymod- och Mlok-handguards från Madbull och LCT. Våra tillbehör passar till flera olika vapentyper som M4, AK, MP5, M249 och många fler. 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen