Kvalitet, Service, Utbud

Motorer

Byt till en ny motor för extra prestanda:

Motorn i ett eldrivet airsoftgevär är avgörande i gevärets eldhastighet, alltså hur många kulor det kan skjuta i sekunden. Att byta motor är en enkel men effektfull uppgradering som ger mycket extra prestanda.  

Motorerna delas vanligtvis upp i två kategorier, high speed och high toruqe.  

High Speed motorer används när du vill uppnå snabb eldhastighet i full auto. Motorn snurrar alltså väldigt fort och funkar som bäst med ett trim med låg utgångshastighet.  

High Torque motorer används istället till trim med hög utgångshastighet. Dessa motorer har ett högt vridmoment och klarar av starka fjädrar. Använder du en high torque motor med en lätt fjäder får du istället väldigt snabb avtryckarrespons.  

Självklart hittar du även andra typer av motorer i vårt sortiment. Både allroundmotorer som passar för de flesta trim men även avancerade borstlösa varianter. 

Färg

Tillverkare

Uppgradera mera!   

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag. 

Drift & produktion: Wikinggruppen